Idi štuka ribolov

Sada nisam navodeći da je masovno proizvedena, komercijalni ribolov mami ne rade. Nije za minutu. Ono što sam navodeći da je običaj ribolov mami funkcionirati puno bolje. A ako želite biti na vođenje svom sportu kao natjecatelji ribar, ili čak i ako samo želite out-riba svoje prijatelje da je sve bitno.

Standardni wobbler od ABU.There gotovo da i nema wobbler što je više povezana s štuka ribolov, jer to Hi-LO wobbler.I može podsjetiti da je u svim publikacijama koje proučavam otkriti nešto o Pike ribolov, kada sam bio manji, to se pokazalo wobbler Raspravljane genija o ovom štuke ribarskom mame je promjenjiva žlica a posljedično se može primijeniti u različitim dubinama, da to može biti čak i mijenjati na top-pio water.This čini wobbler vrlo practical.I doživjela najveći uspjeh s crvena i bijeli i 1 s ekstremnim bojama u narančasto / žute / green.It mogla nastati to je vrlo korisno u "mojoj" vode, pa isprobati things.It je u brojnim bojama i sizes.It je i moguće otkriti zglobne vrste ,

Pike je ukupno predator, ali je potpuno različita od lososa, čista predator too.These dva predatora hraniti samo na drugim ribama, ali za razliku od metode koristiti.

Kada je u pitanju surfanje smuđa, oni će pojesti bilo što što je super, jer to znači da imate sve vrste opcija kada stigne na korištenje mamac i borila. Oni se obično konzumiraju rakova, škampi, rakovi i krv crve pa ako koristite malo šablonama ili crva što bi trebalo biti u redu. Također možete pokušati pomoću neke Karolina platformama kako bi se koristiti live mamac šala u vašem smuđa ribolov. Oni su jednostavno uspostavljena i možete ga samo učiniti vaš samouprave.

U brizi za slatkovodne akvarijske kozice, treba uzeti u obzir da je sa svojim dimenzijama, izolirajući ih biti velik ideja. Oni moraju biti pohranjeni u posebnom spremniku, jer malo škampi su u opasnosti da postanu jedu jegulje ribolov. Boravak daleko od amonijaka je primarna misao i može se provesti odabirom deset galon tenk. Manje veličine spremnika ne može dati kvalitetu vode škampi potrebu. Oni su osjetljiviji od jegulja ribolov na pitku vodu uvjetima. Oni se mogu bez problema ubio akumulirane količine amonijaka.

U lipnju i srpnju kopljima radije ući dublje u vodu, deset do trideset metara i teže dobiti u dobiti u kontaktu s with.Pike trolling i štuka mamac ribolov će se u tom razdoblju biti najučinkovitiji način jer će Najjednostavnija tehnika za unesite te depths.A korisna stvar uzeti u obzir korist instalirate ribu tražila lowrance.In noći i jutra Pikes uđe u plitkim vodama, te bi moglo biti moguće pronaći putem drugih metoda.

Sjajan način da otkrijete koncentracije smuđa je dno odskakanje sa gusjenicama oklop. Koristite mamac lijevanje bubnjeva, opremljen s promjenom flipping, spooled s energetskom pro liniju i srednje šipke pokreta, tako da zaista možete osjetiti dno i najmanji grickati svoju liniju. Dno je kompletna stijena i gromada punjene poteškoćama, tako da bolje upravljati imate puno više platformama ćete očuvati i više ribe što će uhvatiti. Neki od mojih omiljenih otoka na ribe su Cliff, Chisholm, Bath i Gull.