Catfishing Metode uobičajena pitanja Većina Ribiči pitati

Uz reda šipke i stalci muha iz podnice do stropa, putovanje u velikom pastrve ribolov trgovina može biti zastrašujuće čak i za kvalificirane ribolovac. Ali nemojte uzrujavati; s tim 6 pastrve ribolov osnove, vi ćete biti puno više nego spremni za svoje ribarske ekspedicije.

Ako niste spremni kad idete som ribolov, što gained't puno sreće vrtjelo u ove vrste. Som je 1 od najagresivnijih vrsta riba oko, što je jedan od razloga zašto su tako popularan među ribičima. Znate, kada ste u borbi s jednim od tih riba, a ako nemate ispravnu opremu može biti vrlo teško ih je uhvatiti.

Oslobodite svoj rukama neprirodno Mirisi - Ovaj jednostavan trouth ribolov prijedlog zapravo odnosi na sve ribolov, a posebno trouth ribolov. Pastrva su vrlo delikatna nos, a ako sedamnaest Nadalje inčni pastrva otkriva nikakve neprirodne mirise što je mnogo manje skloni komad vaš prinos. To je razlog zašto pazeći da su vam ruke bez neprirodnih mirisa (koji će prenijeti na svoj mamac) je toliko bitan. Ako želite tp snimiti mnogo više i veće pastrve, trljati prste u šaku prljavština prije ljevičare do eliminirati sve neprirodne mirise koji mogu biti tekući.

Neki od najčešće korištenih vrsta catfishing platformama su 3-way, dva kuka, slip bobber i slip visak. Koristeći ispravan dizajn je bitno za uspjeh Vašeg poduzeća. Iako je to jednostavno izabrati onu koja odgovara svoj cilj, postoje ipak neki elementi koje treba smatrati kao mjesto, u sezoni, te vrste mamac želite priključiti s njom. Dva kuka rig je svestran uređaj, koji može dati zadovoljavajuće rezultate ni pod kojim uvjetima. Slip visak odgovara drift ribolov, dok su slip plovak djeluje izvrsno u plitkoj vodi za piće. Možete koristiti tri put šala, ako želite da vaš mamac prodrijeti samo preko korita.

Plosnati čak će štrajk protiv drugog soma, ako su dobili previše blizu. Oni su izuzetno intenzivni i da će reagirati vrlo lijepo živjeti mamac stvaranju ovog 1 od najboljih opcija za korištenje kada ribolov za ove vrste. Šaran, čistača, Shad i druge manje vrste riba su svi dobar izbor za borave mamac za korištenje prilikom ribolova na ravnom.

Boja Creek Lake: crappie ribolov je super. Većina se visi na osam 10-noga dubinama, udaranje minnows i sol i papar-jigs. Bijela bas su sve više od jezera, tarifni sljedeće sjajnih spinners i žlice. Bas su udaranje klimavim Heads, crankbaits i eko-friendly / bundeve plastike. Pojavljuju se na stijenama. Bluegills se sve više, udarajući waxworms.

Ako ste u potrazi za ribe u Srednjoj Ohio, jedan je od najpopularnijih vrsta koje se ulovljene ovdje sastoji od kanala som. Ribolov može se provesti s škampi mamac na dnu i smanjiti shad. Uz uključiti u Buckeye Lake, možete uhvatiti veliki usta bas i hibridna prugasta bas.

Gdje god da ćete završiti ide, ostaviti puta s info pružiti svoje boravište s nekim. Ako planirate otkriti, ili ne znate točno gdje se točno što će biti, dati im što su detaljne informacije što je više moguće. Ovih dana, svi imamo stanica telefone, te da pomaže u održavanju vam osigurati kada ste u divljini. Budite sigurni da razmislite punjač. Ali jedno upozorenje: Nemojte odabrati slušalicu, ako je to posao povezan kontakt!